Начало  Общи условия на сайта и плащане

Общи условия на сайта и плащане

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Царевград Търнов" ЕООД, от една страна и потребителите на интернет страницата www.soundandlight.bg, от друга страна.
Използвайки информацията и функционалностите на страницата потребителят се съгласява с тези "Общи условия".

II.
АУДИО-ВИЗУАЛНА ПРОГРАМА "ЦАРЕВГРАД ТЪРНОВ - ЗВУК И СВЕТЛИНА"
Аудио-визуалната програма "Царевград Търнов - звук и светлина" е уникална по своя характер атракция, представяна на хълма Царевец в град Велико Търново. С решение на общинския съвет на община Велико Търново №874/23.03.2006г. активите на програмата са прехвърлени за стопанисване и управление на общинското дружество "Царевград Търнов" ЕООД, заедно с правото да организира и представя спектакъла срещу заплащане на туристи/гости на града. По силата на това решение "Царевград Търнов" ЕООД определя цени за излъчване и продава билети на желаещите да наблюдават спектакъла.

III. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА
"Царевград Търнов" ЕООД е дружество, с едноличен собственик на капитала Община Велико Търново, регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Велико Търнов, ул. Христо Ботев №5, ЕИК по БУЛСТАТ: BG104593509.

IV. РЕГИСТРАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛСКИ ПРОФИЛ
Регистрацията на потребителски профил в www.soundandlight.bg НЕ е задължителна, за да използвате сайта и неговата информация. За да използвате формата за поръчка и закупуване на билети за наблюдение на АВП "Царевград Търнов - звук и светлина" или други услуги обаче, първо трябва да регистрирате потребителски профил . С него ще получите възможност да извършвате валидни заявки и да закупувате билети/услуги, както и да се възползвате от специални промоционални предложения, да получите достъп до допълнително съдържание на сайта и т.н.
При регистрацията трябва да въведете Вашите име и фамилия, e-mail, както и да изберете парола. Във вашия профил можете да добавите телефон и адрес. Тази информация ни е необходима, за да можем да се свържем с Вас относно услугите, които сте закупили или е необходимо да Ви доставим.

IV. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
"Царевград Търнов" ЕООД е единственият собственик на получената информация от Вашата регистрация.
Личните данни, които "Царевград Търнов" ЕООД получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. "Царевград Търнов" ЕООД гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите предвидени в действащото законодателство.
Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.soundandlight.bg, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при заявено желание от страна на потребителя.

V. НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
Заплащането на билети/услуги от www.soundandlight.bg става посредством директно плащане с банкови карти (MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron/Classic).
Заплащането се извършва чрез системата на Банка ДСК. При финализиране на поръчката ще бъдете прехвърлени към страницата на Банка ДСК, за да извършите плащането. Всички данни, които ще въведете за своите карти ще бъдат обработени в страницата и системите на Банка ДСК, които ще осигурят необходимата сигурност на процеса. "Царевград Търнов" ЕООД и сайта www.soundandlight.bg НЕ получават никакъв достъп до Вашите банкови/картови данни, не събират и не съхраняват такава информация.

VI. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА
В случай на възникнали обстоятелства, които възпрепятстват посещениети Ви и използването на закупение през сайта www.soundandlight.bg билети за наблюдаване на АВП „Царевград Търнов – звук и светлина” имате право да презаверите билетите си за следващ спектакъл в рамките на три месеца от датата за която са важали отказаните билети.
За да се възползвате от тази услуга трябва да заявите отказа писмено в офиса на “Царевград Търнов” ЕООД, ул. Христо Ботев 5, гр. Велико Търново или с електронно писмо на адрес tickets@soundandlight.bg. Отказът следва да е направен до 24 часа преди съответния спектаткъл, за който са били закупените билети и се извършва посредством попълване и подписване на декларация, която можете да изтеглите от тук.
„Царевград Търнов” ЕООД не възстановява сумите за закупените билети, освен в случаи на форсмажорни обстоятелства, или друга наша вина, довели до отмяна на излъчване на АВП „Царевград Търнов – звук и светлина”.
Разпоредбите на чл. 50 - 56 от ЗЗП относно 14- дневния период за размисъл и правото на отказ на потребителя не важи за закупени билети за развлекателни събития на основание чл. 57, т.12 отЗЗП.

VII. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за кореспонденция адрес.

VIII. ЛИНКОВЕ КЪМ ДРУГИ САЙТОВЕ
Този уеб сайт съдържа линкове към други сайтове, които не са собственост на "Царевград Търнов" ЕООД. Моля, имайте предвид, че не носим отговорност за политиката на поверителност на тези сайтове.

IX. КОНТАКТИ
Информация за обратна връзка с нас можете да намерите в секцията КОНТАКТИ на сайта www.soundandlight.bg

Дата на актуализация на Общите условия: 20-01-2015 г.