Отменят се излъчванията на спектакъла "Звук и светлина" предвидени за 21-ви и 22-ри март.

Скъпи гости и жители на Велико Търново,

Излъчванията на спектакъла "Звук и светлина" предвидени за 21-ви и 22-ри март, се отменят във връзка с разпореждане на кмета на гр. Велико Търново г-н Даниел Панов:

"Разпореждам превантивни мерки срещу разпространението на остри респираторни заболявания, включително и във връзка със случаите на covid-19 в Габрово и Плевен. Превенцията е на базата на издадената днес заповед на Министъра на здравеопазването. До второ нареждане се отменят всички обществени събития във Велико Търново и общината, включително кинопрожекции, театрални постановки и др. Това важи и за събитията на открито, предвид събирането на много хора на едно място. Отменят се и проявите, свързани с предстоящия празник на Велико Търново - 22 март." ============================================================================================================================================================================ The "Sound and Light" shows scheduled for March 21st and 22nd are canceled.

The events are canceled in connection with the order of the Mayor of Veliko Tarnovo Mr. Daniel Panov:

"Until the second order, all public events in Veliko Tarnovo and the municipality are canceled, including film screenings, theater productions, etc. This also applies to outdoor events, given the gathering of many people in one place. The events related to the upcoming holiday of Veliko Tarnovo - March 22. "
Продължава...

Излъчване на спектакъл "Звук и светлина" на 14 февруари - празник на влюбените и влюбените във виното.

С комплимент от нас за всеки закупил билет - чаша червено вино. Скъпи гости и жители на Велико Търново, На 14 февруари (петък), можете да наблюдавате спектакъла „Царевград Търнов – звук и светлина” от залата за наблюдение с панорамна тераса, намираща се зад Катедрален храм "Рождество Богородично”. Залата е остъклена и климатизирана. Билетите за спектакъла са на специални цени за всички влюбени двойки, за двойки - 30 лв. за възрастен - 20 лв. за деца над 7 годишна възраст - 5 лв. По време на платените излъчвания звук на площада няма, а той се чува само в залата за наблюдение. За повече информация и закупуване на билети: https://soundandlight.bg/bg/ За групови и индивидуални заявки: +359 885 080865
Продължава...

Празнични излъчвания на спектакъла „Звук и светлина” 25.12.2019 и 30.12.2019

Скъпи гости и жители на Велико Търново, За Вашето празнично настроение по Коледа и Нова Година са предвидени две излъчвания на спектакъла „Звук и светлина” – на 25.12 и 30.12 от 19.00 ч. Празничните излъчвания могат да бъдат наблюдавани от площада пред Царевец, а така също и от Залата за наблюдение, намираща се зад Катедрален храм "Рождество Богородично”. Тя е остъклена и климатизирана, така че зрителите да могат да наблюдават удобно спектакъла при всякакви метеорологични условия. Билетите за Залата за наблюдение са на промоционални цени и могат да бъдат закупени на нашия сайт: https://soundandlight.bg/, от Туристически информационен център (ул. Хр. Ботев 5) или на място. Желаем Ви весели празници! (Фотограф: Николай Пандев)
Продължава...

Зала и панорамна тераса за наблюдение на спектакъла "Звук и светлина"

Платените излъчвания на спектакъла "Звук и светлина" се наблюдават от залата с панорамна тераса, разположена зад Катедралата "Рождество Богородично".
Продължава...

"Звук и светлина" - излъчване на 5 септември ( сряда)

Поради промяна на локацията на мюзикъла "Човекът от Ла Манча' - неговата голяма продължителност и отдалечеността на МДТ "Константин Кисимов" от Царевец, предвиденото излъчване на спектакъл "Звук и светлина" на 5.09 (сряда) от 23:55 ч. няма да се състои. Вместо това, "Звук и светлина" ще се състои на 5.09 (сряда), от 21:30 ч., като спектакълът ще може да се наблюдава от Панорамната площадка на промоционални цени или безплатно от площад "Цар Асен I".
Продължава...