"Звук и светлина" - излъчване на 5 септември ( сряда)

Поради промяна на локацията на мюзикъла "Човекът от Ла Манча' - неговата голяма продължителност и отдалечеността на МДТ "Константин Кисимов" от Царевец, предвиденото излъчване на спектакъл "Звук и светлина" на 5.09 (сряда) от 23:55 ч. няма да се състои. Вместо това, "Звук и светлина" ще се състои на 5.09 (сряда), от 21:30 ч., като спектакълът ще може да се наблюдава от Панорамната площадка на промоционални цени или безплатно от площад "Цар Асен I".
Продължава...

Община Велико Търново и Общинска агенция по туризъм "Царевград Търнов" подаряват на всички гости и жители на града спектакъла "Звук и светлина" на 11.08.2018 г. (събота) от 21:30.

Въпреки отлагането на операта "Джоконда" на крепостта Царевец, Община Велико Търново и Общинска агенция по туризъм "Царевград Търнов" подаряват на всички гости и жители на града спектакъла "Звук и светлина". Спектакълът ще се излъчи на 11.08.2018 г. (събота) от 21:30.
Продължава...

Спектакъл "Звук и светлина" на 27.07.2018 (излъчване след мюзикъла "Криворазбраната цивилизация) - отменен

Поради промяна на локацията на мюзикъла "Криворазбраната цивилизация" - от сцената на крепостта Царевец в Голяма зала на МДТ "Константин Кисимов" , спектакъл "Звук и светлина" е отменен и няма да се излъчва на 27.07.2018.
Продължава...

Онлайн билети за спектакъла Звук и светлина - Велико Търново

Уважаеми клиенти, молим ако изпитвате трудности при закупуването на билети за спектаклите на Звук и светлина да ни уведомите на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Извиняваме се за евентуалното неудобство и Ви благодарим за съдействието!
Продължава...

Организация на изнесен граждански ритуал на емблематично за Велико Търново място - Площадката за наблюдение на Звук и светлина

Организация на изнесен граждански ритуал на емблематично за Велико Търново място. ВИП площадка и зала за наблюдение на "Звук и светлина" Велико Търново. Неповторима гледка към хълмовете "Царевец" и "Трапезица". Организация и декорация - Галя Симеонова, Сватбена агенция Сиана Цветя - Даниел Тенджерков, Афродита Флора Фотограф на декорацията - Радостин Тодоров www.siana.bg
Продължава...