ВЕЧЕ ИМАТЕ РЕГИСТРАЦИЯ? ВЛЕЗТЕ ВЪВ ВАШИЯ ПРОФИЛ:

Как да гледам спектакъла

За да наблюдавате спектакъла "Царевград Търнов - звук и светлина" е необходимо да направите справка за предстояща дата на която спектакълът ще бъде излъчван. Предстоящите обявени дати можете да разгледате в раздел ИЗЛЪЧВАНИЯ на сайта.

Сред обявените дати има два вида спектакли - безплатни излъчвания и такива с билети.

В дните, за които е обявено безплатно излъчване можете да наблюдавате спектакъла от подножието на крепостта Царевец, като заемете място на площад „Цар Асен I“. При безплатни излъчвания на шоуто осветлението на площада се изгася, а движението на автомобили в повечето случаи се отклонява по обходни маршрути.

Когато е обявена дата за излъчване с билети е необходимо да закупите билет през системата на сайта. Вашите билети важат за панорамната тераса (известна още като VIP площадка) за наблюдение на спектакъла, която се намира на ул. „Никола Пиколо“ №6 във Велико Търново, зад Катедрален храм "Рождество Пресв. Богородица". Залата е остъклена и климатизирана, и има най-добрата гледка към хълма "Царевец", така че зрителите да наблюдават удобно спектакъла при всякакви метеорологични условия.

По време на платените излъчвания звук на площада няма, а той се чува само на панорамната тераса.

Понякога е възможно да виждате и налични билети за продажба при обявени безплатни излъчвания. Това са случаи, в които спектакълът ще може да се наблюдава безплатно от площада пред Царевец, но за желаещите има възможност да гледат от VIP площадката срещу заплащане.

В случаите, когато няма обявени предстоящи дати за излъчване, съвпадащи с вашето посещение е възможно излъчване на спектакъла срещу заплащане и предварителна заявка. За такива групови посещения и заявки можете да се свържете с нас на телефон +359 885 08 08 65 или електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..